NRG UNDERGROUND EVENTS PROMTION TEAM

NRG UNDERGROUND EVENTS PROMTION TEAM
Η NRG UNDREGROUND ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ GREEK SESSIONS ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ EVENTS KAI OXI MONO...STAY TUNED...

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

REWORKS FESTIVAL 2013 | 20 - 21 - 22 Sept.

Μιας και φέτος θα παρευρεθούν περισσότεροι έλληνες djs/producers απο κάθε άλλη φόρα,με πρωταγωνιστές τους ALEX DIMOU,ELIAS TZIKAS,VITON,NICOLA GALA να έρχονται και να πλαισιώνουν τους PAUL KALKBRENER,MACEO PLEX,NINA KRAVIZ και όλα τα υπόλοιπα ονόματα που θα παρελάσουν απ τα 7 stages του REWORKS FEST 2013, επιβάλεται να γίνει και η ειδική αναφορά απ το Greek Sessions...


Το Reworks γιορτάζει την 9η του έκδοση τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη καθιστώντας την Θεσσαλονίκη για μια ακόμη χρονιά σημείο συνάντησης των φίλων της μουσικής από όλη την χώρα και το εξωτερικό. Με αφετηρία την Αθήνα τον Μάρτη και με φετινές παρουσιάσεις σε Λονδίνο, Βερολίνο, Σόφια και Σκόπια μέσα στο καλοκαίρι η 9η έκδοση του Διεθνούς Μουσικού φεστιβάλ Reworks θα πραγματοποιηθεί από τις 20-22 Σεπτεμβρίου 2013. 
Βασισμένο σε καινοτόμες ιδέες το Reworks είναι το μοναδικό Ελληνικό φεστιβάλ το οποίο προβάλλει σταθερά το ευρύ πεδίο της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής και βραβεύεται σταθερά εδώ και 6 χρόνια στα 10 καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου για τον μήνα Σεπτέμβρη σύμφωνα με τον Αμερικάνο-Βρετανικό οδηγό Resident Advisor.




Σήμερα το φεστιβάλ παρουσιάζει τους πρώτους καλλιτέχνες και σχήματα που θα παρουσιαστούν στο 3ο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη από τα οποία ξεχωρίζουν ο Paul Kalkbrenner και ο Josh Wink, δύο ονόματα τα οποία έχουν επηρεάσει την εξέλιξη και την πορεία της σύγχρονης μουσικής όσο λίγοι καλλιτέχνες.


www.reworks.gr http://www.reworks.gr/2013/view_site.asp?mcid=2&cid=11&scid=42


Line up και ειδικά προτζεκτ / Τα πρώτα ονόματα

Και φέτος το Reworks θα προβάλλει πρωτοποριακές μουσικές τάσεις, νέες πολιτιστικές ιδέες μέσα από το αστικό περιβάλλον παρουσιάζοντας καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Tο παιδί- θαύμα Paul Kalkbrenner από το Βερολίνο αγαπητός όσο λίγοι στην χώρα μας, οι πρωτεργάτες της downtempo electronica Richard Dorfmeister & Rupert Huber με τους Tosca, ο θρύλος της αμερικανικής Techno & House Josh Wink θα φιλoξενηθούν μαζί με μερικά από τα πιο καταξιωμένα ονόματα της χρονιάς όπως τους Αμερικανούς Maceo Plex & Danny Daze, Jupiter Jazz σε μια παρουσίαση της Ellum, την εκλεκτική Nina Kraviz, τους Βρετανούς Εats Everything & Bicep. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επίσης στην Θεσσαλονίκη η δισκογραφική εταιρεία Desolat με την tINI και τον Robert Dietz, αλλά και ο John Talabot. Παράλληλα για μια ακόμη χρονιά θα αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα παρουσίασης νέων και πρωτοπόρων Ελλήνων καλλιτεχνών. Τα πρώτα ονόματα για το Reworks 2013 είναι :



Paul Kalkbrenner (PK, GER)
Richard Dorfmeister & Rupert Huber pres. TOSCA (k7!, AU)
Josh Wink (Ovum, USA)
Maceo Plex (Ellum, USA)
Nina Kraviz (Rekids, RUS)
John Talabot (Permanent Vacation, ES)
Jupiter Jazz (Ellum, USA)
Bicep (Feel My Bicep, IR)
Eats Everything (Pets, UK)
Robert Dietz (Desolat, GER)
Function (Ostgut Ton, USA)
Mixmaster Morris (Ninja Tune, UK)
tINI (Desolat, GER)
Danny Daze (Ellum, USA)
Murcof (Leaf, MEX)
Phon.o (50 Weapons, GER)
Sun Glitters (kahn, LUX)
Ison/Actor One (Noir, GR)
Nikola Gala (Rekids, GR)
Mechanimal (Inner Ear, GR)
Fantastikoi Hxoi (Inner Ear, GR)
9West (Dessous, GR)
Plastic Flowers (Manic Pop, GR)
Dreamachinery (Republic, GR)
Liubo Ursiny (Elevate, BG)
Viton (Playground, GR)
Matchki (Pollux, FYR)
Vlady (Elevate, BG)
Alex Dimou (Klik, GR)
Stassy (Techno Taverna, GER)
Cruz (Deep Electric, GR)
Tanchevski (Pollux, FYR)
Steve Mill (Madhouse, GR)
Elias Tzikas (Muak, GR)
Darktom (NON,GR)
George Adi (NON,GR)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου