NRG UNDERGROUND EVENTS PROMTION TEAM

NRG UNDERGROUND EVENTS PROMTION TEAM
Η NRG UNDREGROUND ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ GREEK SESSIONS ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ EVENTS KAI OXI MONO...STAY TUNED...

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

VIVA 88.3 KAI IEK ΞΥΝΗ=ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Viva 88,3 και κερδίστε υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ!



Πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Viva 88,3 και κερδίστε υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ!
Μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ο ραδιοφωνικός σταθμός Viva 88,3, και προσφέρουν σε 6 τυχερούς τη δυνατότητα να σπουδάσουν και να αποκτήσουν πτυχίο από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.Ο μεγάλος διαγωνισμός άρχισε!O αγαπημένος σας σταθμός αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε Ελληνική οικογένεια είναι κοντά στους νέους που θέλουν να αποκτήσουν πτυχίο.Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ καταθέτει με συνέπεια και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του στο χώρο της ποιοτικής εκπαίδευσης, αποτελώντας, σήμερα, το κορυφαίο όνομα στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση.Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ εύκολος! Στείλε 883 (κενό) Ονοματεπώνυμο στο 54340 (€0,50 + ΦΠΑ) ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του Viva 88,3 στο 2351031113.

Τέτοια δώρα μόνο το πρώτο ραδιόφωνο της πόλης μπορεί να σου προσφέρει!Viva 88,3
Στείλε απο το κινητό σου : 883 (κενό) Ονοματεπώνυμο στο 54340 (€0,50 + ΦΠΑ)
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1.Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 19/06/2013, 00:00 έως τις 08/09/2013, 23:59.
2.Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Viva 88,3. Συγκεκριμένα, μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό αποστέλλοντας SMS στο 54340 με περιεχόμενο 883 ονοματεπώνυμο. Θα ληφθούν υπόψη μόνο συμμετοχές που ανταποκρίνονται στην παραπάνω διαδικασία. Έγκυρη συμμετοχή μέσω SMS θεωρείται αυτή που περιέχει τον κωδικό συμμετοχής και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα. Για κάθε συμμετοχή που δεν περιέχει τα σωστά στοιχεία, αποστέλλεται μήνυμα με οδηγίες για έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Έγκυρη συμμετοχή μέσω internet θεωρείται αυτή όπου στην φόρμα συμμετοχής είναι συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
3.Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του ραδιοφωνικού σταθμού Viva 88,3 και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους. Εάν κάποιος από τους νικητές δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.
4.Τα δώρα που θα δοθούν στο διαγωνισμό είναι:
• 2 ετήσιες υποτροφίες στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ (η κάθε υποτροφία αντιστοιχεί σε επιδότηση δύο εξαμήνων σπουδών και ισχύει για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-13).
• 4 εξάμηνες υποτροφίες στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ (η κάθε υποτροφία αντιστοιχεί σε επιδότηση ενός εξαμήνου σπουδών και ισχύει για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-13).
5.Οι υποτροφίες αφορούν αυστηρά και μόνο στα δίδακτρα των σπουδών και όχι στα fees, έξοδα εγγραφής, ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική υποχρέωση προς τρίτους (πανεπιστημιακοί φορείς, κρατικοί φορείς) που συνοδεύουν την εγγραφή σε πρόγραμμα σπουδών.
6.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 09/09/2013 στις 12:00, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη. Τα ονόματα των νικητών και των επιλαχόντων θα ανακοινωθούν στο site του ΙΕΚ ΞΥΝΗ www.iekxini.edu.gr. Θα κληρωθούν 6 υποτροφίες. Ο κάθε νικητής ή/και επιλαχών θα δικαιούται μία μόνο εκ των υποτροφιών.
7.Υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών στον διαγωνισμό.
8.Το κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό μέσω SMS είναι €0,50 πλέον ΦΠΑ.
9.Τις υποτροφίες θα τις παραλάβουν οι νικητές από τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη (Βαλαωρίτου 9).
10.Επικοινωνία:
i. Η επικοινωνία με τους νικητές για την παραλαβή των υποτροφιών θα γίνεται τηλεφωνικά, στον αριθμό από τον οποίο οι ίδιοι απέστειλαν το sms για την συμμετοχή τους. Σε περίπτωση που είναι αδύνατον να ειδοποιηθεί κάποιος νικητής λόγω λαθεμένων στοιχείων επικοινωνίας, θα χάνει αυτομάτως το δικαίωμα να παραλάβει το δώρο του.
ii. Επιπλέον, τα ονόματα των νικητών, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
iii. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα παραλαμβάνουν τις υποτροφίες αυτοπροσώπως και σε κάθε περίπτωση, η αποδοχή και παραλαβή των υποτροφιών θα πρέπει να γίνει από τους νικητές εντός δέκα πέντε (15) ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.
iv. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε από τους νικητές ή οποιοσδήποτε από τους νικητές αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει την υποτροφία του ή εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στον Διαγωνισμό, η αντίστοιχη υποτροφία θα δοθεί σε κάποιον από τους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά ανάδειξης των τελευταίων από την κλήρωση.
11. Οι νικητές των υποτροφιών, αφού τις παραλάβουν αυτοπροσώπως και εγκαίρως, έχουν το δικαίωμα να τις μεταβιβάσουν εφ’ όσον οι ίδιοι το επιθυμούν, σε συγγενείς πρώτου βαθμού. Οι υποτροφίες δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
12. Οι νικητές του διαγωνισμού, θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους σε διετές πρόγραμμα σπουδών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
13.Οι παρόντες όροι, κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού, θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://www.iek-xini.edu.gr.
14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.
Καλή επιτυχία σε όλους!

http://viva883.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου