NRG UNDERGROUND EVENTS PROMTION TEAM

NRG UNDERGROUND EVENTS PROMTION TEAM
Η NRG UNDREGROUND ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ GREEK SESSIONS ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ EVENTS KAI OXI MONO...STAY TUNED...

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Cj Jeff & Roni Iron @ Rosso Music Cafe Bar


To Rosso Music Cafe Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου υποδέχεται και πάλι τον Cj Jeff για να ταρακουνήσει τα decks με την καλύτερη House & techouse μουσική.

Ο Cj Jeff είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους dj στην Ελλάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους dj του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον clubs, όπως +Soda και U-matic. Σημαδιακές για την καριέρα του ήταν η συνεργασία με τον Toli Q με τα πάρτι του Under The Water, η συνεργασία του με τον Leon Segka στα Fusion Tekno και φυσικά το residency στο Cavo Paradiso στη Μύκονο. Η ολοκλήρωση ήρθε με τη δημιουργία του label του Rhythmetic.

O Δημιουργός των επιτυχιών " The way , Dubbyk " θα είναι μαζί μας για μια μοναδική βραδιά ...



* Roni iron *
Η αγάπη του για την dance μουσική, η ικανότητα του να διαβάζει το πλήθος και να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για τους ακροατές του οδήγησαν τα μέσα ενημέρωσης να τον συγκαταλέξουν στη λίστα με τους καλύτερους djs της dance μουσικής στην Ελλάδα...

Dj & δημιουργός αρκέτων επιτυχιών που συμπεριλαμβάνονται σε αρκετές κορυφαίες ελληνικές συλλογές οπως Sun:Set , La Suite 2012 & ακούμε καθημερινά σε ραδιόφωνα & clubs.


FACEBOOK EVENTS:https://www.facebook.com/events/696684040342725/?notif_t=plan_edited



THE PLACE
Φαρμακοπούλου & Κομνηνού 5Nauplion, Argolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου