NRG UNDERGROUND EVENTS PROMTION TEAM

NRG UNDERGROUND EVENTS PROMTION TEAM
Η NRG UNDREGROUND ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ GREEK SESSIONS ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ EVENTS KAI OXI MONO...STAY TUNED...

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Roni Iron feat.Xenia Gargali - Onira


https://www.youtube.com/watch?v=uZBRgJ4GjjY



Το ρετρό, η ηλεκτρονική μουσική και οι ρομαντικοί στίχοι συνδιάστηκαν με την υποκριτική ερμηνεία και τις jazz πινελιές. Αυτός ο ιδιαίτερος συνδυασμός είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργική σύνθεση μουσικής.
O Dj – μουσικός παραγωγός Roni Iron σε συνεργασία με την Ξένια Γαργάλη, μέλος του συγκροτήματος “Πλαστελίνη”, κυκλοφορούν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου το τραγούδι με τίτλο “ Όνειρα ” από την Fishtone records .
Πρόκειται για μια μίξη house μουσικής με Eλληνικό στίχο, μια και μέσα από τις μεταφορές της Eλληνικής γλώσσας εκφράζονται συναισθήματα μοναξιάς, αλλά και έρωτα, με έναν άκρως ποιητικό τρόπο. Το τραγούδι, αφενός, αφορά έναν φανταστικό έρωτα, όπου οι ψυχές και τα μυαλά επικοινωνούν, αφετέρου ταξιδεύει τον ακροατή στον κόσμο του παραμυθιού.
Ο Roni Iron και η Ξένια Γαργάλη μεταφέρουν μέσω της μουσικής μια ιστορία αγάπης, η οποία είναι τόσο γνωστή και οικεία στον καθένα, ανεξαρτήτως προσωπικών μουσικών προτιμήσεων και ακουσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου